Danijela Pavlica

Balkonghäng och tjejsnack

Vi har i tidigare lägenheter inte haft balkong och jag tror inte riktigt att vi någonsin har förstått storheten med just balkong förrän igår.

Jag och B invigde balkongen några helger sen när det var soligt och fan så skönt det var. Vi unnade oss en hel eftermiddag på balkongen då vi har sydväst läge på balkongen.

Och igår var det som sagt dags igen. Jag mötte upp Syrran och Hanna för lite mys på broms. Vi drack kaffe, åt fröknäcke och bara umgicks. När solen gick i moln på broms gick vi vidare till Paraden. När vi väl kom dit beslöt vi oss för att unna oss lite vin såhär över påsk.

Det var riktigt trevligt och Vienna var givetvis med också. När vi tröttnade att sitta på paradens uteservering gick vi vidare hem till oss och satte oss på vår balkong. Vi har aldrig suttit där kvällstid och jag måste bara säga att fyfan så trevligt det var. Jag är helt kär i vår balkong ser ni hur mysigt vi har fått iordning?

Balkongen var faktiskt den som blev klart först av allt. Vi visste exakt hur vi ville att det skulle se ut och allt på hela balkongen är från Royal Design. Men dessvärre har vi inte kunnat ställa fram allt förrän nu då det varit så dåligt väder. Men nu så, nu blir de många trevliga sommarkvällar som vi har framför oss att spendera här. Ska börja med att styra en mysig date night för mig och B.

 Ljusslinga HÄR (adlink) // Croisette soffa HÄR (adlink) // Croisette karmstol HÄR (adlink) // Bord HÄR (adlink) // Ljusstake tax HÄR // Plädar och Prydnadskuddar HÄR (adlink) // Ljuslykta HÄR (adlink) 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Men åh så fint på balkongen. Blir alldeles avundsjuk – nästa lägenhet måste def ha balkong! Ska spara bilden som inspo till sen 😉

    Passar på att skriva om en helt annan grej också. Jag tar just nu min kandidatexamen vid Stockholms universitet och håller på att titta på vad man tycker kring olika sorters blogginlägg. Om du som läser Danis blogg har lust och möjlighet skulle jag bli jätteglad om du ville svara på den. Det tar max fem minuter och består av att läsa en bloggtext och sedan svara på sex frågor. Tanken är att resultatet ska hjälpa influencers och göra branschen ännu bättre.

    https://forms.gle/QeyPLkZDKALoLUvZ9

    Tusen tack på förhand!
    /Mia

    1. dani

      Hej Maja, det är ingen riktig blöjväska utan det är en vanlig handväska som jag använder som blöjväska just nu. Och sen när jag inte behöva släpa runt på massor med blöjor och annat så kommer jag att använda den som en handväska. 🙂 den kommer från Fendi. Kram

  2. Ileana

    Hey Daniela! I love your blog! I am learning swedish but it goes quicker to write in english. Anyhow I always wonder why don’t you wear lipstick? You have beautiful lips, but you never wear some color to look more feminine! Like those Italian ladies or in every other European country except Sweden women always wear lipstick! They look so feminine. Swedish women have the worst make up style, they just wear make up on their eyes, never seen such a thing except in Sweden. 😀

  3. Ida

    Hej Dani! Så himla fin och mysig er balkong är, tycker möblerna är superfina. Du har inte lust att ordna länkar till tex soffan, fåtöljen och bordet?
    Glad påsk!