Danijela Pavlica

Våren är äntligen här

Alltså jisses vad härligt väder vi fått dom senaste två dagarna. Håller ni inte med? Vilken pang påsk kan man väl ändå säga?

Igår (onsdag) mötte jag upp Sanny för en heldag med mys! Vi gick ut i solen med Iggy och Vienna och avnjöt en härlig lunch på Milles. Vi unnade oss en lite vin och otroligt god mat!

Deras piri piri gambas var så jäkla goda att jag seriöst måste äta där snart igen! Efter vår härliga dag gick jag hem och tog det lugnt resten av dagen.

Imorse gick vi däremot upp galet tidigt! Våra inredare var förbi och stylade/piffade lägenheten igen och sen fotades den ännu en gång hehe. Efter att de var färdigt och alla gått ringde jag över Hanna och så njöt vi av solen på balkongen!

Vi gjorde varsin islatte och bara njööööt av den här fantastiska dagen, alltså är sommaren här tro? Vienna var givetvis med as usual hehe men hon fick hänga i skuggan och i famnen i skuggan. 🙂

Hur har ni haft det idag? Är det någon som vet hur varmt och hur mycket man ska klä dem små när det är så varmt som det var idag? Jag är så osäker och vill varken att hon ska frysa men inte heller att hon ska ha det för varmt liksom.

Kom gärna mer era erfarenheter och tips och knep skulle bli sååå glad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Nacken och övre delen av ryggen har jag lärt mig att man ska känna om de små är varma eller kalla och händer och fötter så klart hehe men du märker ju bäst själv hur hon mår är hon kinkig kanske hon är för varm eller kall? Jag kör lite lager på lager så får man ta av eller lägga till om det behövs.

  2. Lina

    Generellt så har majoriteten av föräldrar (iaf enligt min BVC sköterska) för mkt kläder på sina barn än för lite. Jag brukar också tänka att det är farligare att ta för mkt (så att de riskerar att få värmeslag eller PSD) än för lite.. Jag hade idag på min 5 månaders vanliga byxor, en body i t-shirt modell och sen en kofta (dock inte liksom supertjock!) på det samt tunn mössa som jag dock tog av/på beroende på vad vi gjorde om vi satt ner i skuggan, om hon låg i vagnen när jag gick etc. Sen hade jag med mig en filt också ifall hon skulle bli för kall men använde den inte. Sen är det förstås också olika från bebis till bebis, min 2 åring ex har alltid varit supervarm och inte velat ha mkt kläder… 🙂
    Det är alltid svårt att veta hur mkt kläder man ska ta på, jag har fortfarande svårt ibland med mina haha:) Jag tror det viktiga är att man reflekterar och tänker igenom, kanske tar med extra kläder i vagnen eller vara redo att ta av något lager vid behov.. lycka till! kram!