Pressveckan – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Pressveckan

Pressveckan är igång och börjar lida mot sitt slut.. vi har varit förbi några presskontor so far men tyvärr inte hunnit mer så många som vi tänkt oss. Kul att jag säger vi hehe menar ju såklart jag men Vienna är ju med så därför blir det att jag skriver vi såklart.

Vi började med presskontakterna i tisdags och jag måste bara säga att vädret får en att inte vilja gå ut. Det är så förbaskat kallt alltså! Förutom presskontakterna var vi förbi spalt pr, missade resterande den dagen och idag missade jag också massor. Var iväg på ett frukost event imorse med boob och coracor och sen åt vi lunch med tjejerna. Men efter det åkte vi faktiskt hem och så sov jag för er som undrar. Jag gick alltså upp 04.00 imorse för att Vienna väckte mig då och sen kunde jag inte somna om. Så väl hemma passade jag på att ta en power nap medan Vivi sov.

När vi vaknade igen jobbade jag lite, sen sprang vi lite ärenden på stan och sen mötte vi upp B, gick och handlade och sen gick vi hem.

Väl hemma blev de middag och nu blir det att mysa framför en film eller något.

Vienna rockade btw sin otroligt snygga dress från adidas som hon fått av moster Kenza. De dröjde dock inte länge innan Vivi la en riktigt blöt prutt och dressen var nerbajsad hehe blir många ombyten om dagarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Vad är det du jobbar med? 🙂 Tror att du sa ”mina sociala kanaler” i podden, stämmer det?
  Blogg och instagram? Hoppas du inte tar illa upp med 50k följare på instagram ger väl ingen lön? Eller har jag missat något?

  1. dani
   dani

   Hej Mia,

   Det stämmer mycket bra det! Men just nu är jag mammaledig! 🙂
   Du kan absolut tjäna pengar med 50k på Instagram hehe! Sen får du inte glömma alla andra kanaler man har också. 🙂 Nejdå det är bra att du frågar. Du kan tjäna pengar på din instagram redan när du har 10k 🙂 något mer du undrar över? Kram

 2. Maria

  Hej! I förra podavsnittet där Kenza säger till dig högt och strängt att inte avbryta fast hon själv pratar uppskattningsvis 70% av podden, hur kände du då? Blev du lite ledsen? Tycker podden är bra och rolig men tyckte det var märkligt bara när du ville komma med relevant input. Tack som sagt för bra podd.

  1. dani
   dani

   Hej Maria, ah ja nej absolut inte!! Jag e så sjukt duktig på att avbryta folk generellt så de e inte specifikt bara henne. Det är något jag måste bli mycket bättre på och vi har fått mycket klagomål på just det i podden att sluta avbryta varandra speciellt jag henne då hehe. Så vi har börjat skoja lite om de när de väl sker