Danijela Pavlica

Fredagkväll på närakuten

Oj vilken dag!! Eller ska jag snarare säga oj vilka dagar..

Vienna har varit krasslig i några dagar haft lite snuva och hosta men tack och lov ingen feber tills idag då. Vi vaknade som vanligt imorse och allt var bra förutom förkylningen. Vi sprang till MVC på mitt första återbesök sen förlossningen och sen lunchade vi med tjejerna Kenza och Ines som varit och tränat.

När vi var färdiga där så gick vi på vår dagliga lilla promenad i fina vädret och sen hem igen. När vi väl kom hem tyckte jag att hon kändes aningen hängigare än vanligt så jag tog tempen på henne och ringde 1177 som gav oss rådet att åka in med henne.

Väl inne på närakuten tog vi både blodprov, kissprov och tempen på henne igen. Tempen hade gått ner och hon hade inte längre feber. Blodprovet visade bra resultat och urinprovet var lite sämre då det visade att hon hade avvikelser som kunde tyda på urinvägsinfektion. Men dom har skickat iväg det på analys och återkommer ifall det skulle visa sig vara något. Vi håller tummarna på att allt ser bra ut.

Dom kollade även i ögonen, halsen och allt där till men allt såg bra ut. Så himla läskigt de där när man vet hur små och sköra dom är men tack och lov så såg allt bra ut.

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit på närakuten sen kl. 17.00 ungefär. Nu blir det att ta igen all missad fredagsmys framför en härlig film eller två.

Kram på er alla ❤️❤️ och ta hand om er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T

    Vår lilla fick urinvägsinfektion när hon var 2 månader.. Hon fick penicillin och har aldrig haft det igen efter det, Hon fick också RS i den vevan fast vi var så försiktiga med vem vi träffade osv… Det var en hemsk känsla att se henne så sjuk men hon är idag 3 år och pigg och glad, Det är jobbigt och oroligt när de är så små och sjuka så bra att ni åkte in,