Frisörbesök – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

Frisörbesök

För några dagar sen var jag och mini-me hos frisören.
Jag fick håret fixat av bästa Sofia på HIGH SOCIETY och kände mig som en riktigt fräsch mamma när jag gick därifrån! Om det är någon gång man behöver en fix och lite extra så är det nu. Vi la in lite ljusa slingor som vanligt och fixade utväxten för att få bort alla grå hårstrån som jag har. Jag är lika nöjd som alltid och det var så mysigt att bli ompysslad. Var som sagt ett litet tag sen hehe, var inte alls sugen på att gå hem.
Appropå hår, så är det många av er som frågar hur jag stylar mitt hår till vardags, Ni hittar en snabbversion på min instastory- HÄR och håll utkik, det kommer snart en mer genomgående video.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Hej! Jag lyssnade på er senaste pod (som är så härlig och bra!). Min dotter vägrade också flaska och vi kämpade i omgångar första typ 5 månaderna. Köpte massa flaskor/nappar, men det jag tror var avgörande var att smeta (låter inte så nice) bröstmjölk på utsida napp och lite upptill på flaskan så att hon tydligt kände lukten. Kämpa på, och lycka till! 💕

 2. maria

  you look so good.

  i would love to know how much you now weigh and how much you weighed when you went into labor? 🙂 i know you got this question on your inst-story but it was swedish so i didnt understand anything haha. here i can at least use google translate 😉

 3. Armi

  Så snyggt!!!! Hade varit så kul om du gjorde en apartment tour på din youtube kanal 😍😍😍🙏🙏🙏