Liten kort uppdatering – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Liten kort uppdatering

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja men alltså måste nog börja med att säga tack till mina underbara kompisar som tänker på mig

Vad har jag gjort för att förtjäna så fina människor i mitt liv? Inte nog med att Humlan skickade iväg mig på pedikyr förra veckan så blev jag bjuden på lunch av världens bästa Rosie och hon hade även bokat upp mig i fredags på någon överraskning.

Jo vet ni vad hon styrt upp? Efter att vi varit på sjukhuset med Vienna för att ta prover och ätit vår underbara tjejlunch på kommendören så hade hon bokat in mig på en timmas massage hemma hos mig själv. Alltså förstår ni att hon alltså hittat ett företag som gör hembesök och bokat in en massör som kom hem till mig och gav mig en 1 timmas massage medan hon tog hand om Vienna. Hur jävla fina vänner har inte jag? Det är alltså helt otroligt!!

Jag kan seriöst inte släppa det och blir så himla rörd och varm i kroppen av att tänka på de. Åh herregud jag har verkligen så fina människor runt om kring mig.

Förutom det så hade vi spelkväll med Rosie och Ludde på fredagskvällen sedan var jag iväg på en babyshower på lördagen och det var även företa gången jag lämnade ifrån mig Vienna. Så spännande känsla och fan vad man saknar dem hehe helt otroligt!

Förutom det så var pappa uppe i Stockholm på besök och vi umgicks och myste. Och idag är det ju måndag och vi har som i vanlig ordning haft poddinspelning! Jag lämnade Vienna för andra gången och nu har vi kommit hem och väntar in Babak innan de blir middag och lite häng/jobb för min del hehe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Har precis börjat lyssna din och Kenzas podcast och vill bara säga att ni er grymma! Ni är roliga, modiga och kloka. Tack för att ni delar era erfarenheter, det berör och ger styrka. Stor kram!