Danijela Pavlica

I tidningen

God morgon, vi har verkligen haft en underbar natt eller dom två senaste nätterna har gått så smidigt. Vi har endast gått upp när det varit dags för mat eller blöjbyte annars har pinglan sovit så bra. Vi gick upp käkade frukost drack vårt morgonkaffe och sen åkte vi faktiskt till familjeenheten för att skriva på faderskapet. Eftersom jag och Babak inte är gifta (än) hehe så behöver man bekräfta att det är han som är fadern till barnet.

Så det har vi sysslat med nu på morgonen. Vienna somnade precis så nu passar jag på att få lite jobb gjort innan hon vaknar och de e dags för att mysa lite hehe. Ville egentligen bara kika in snabbt för att uppdatera er om morgonen och tänker att jag skriver lite senare också. Måste få klart hemma hos mig reportaget åt er också. Men ledsen att de tar sån tid men man kan inte riktigt planera sin tid med bebis. Man får helt enkelt ta den tid som blir över om ni förstår.

Fick även en bild skickad till mig för ett tag sen där en vän sa att dom sett mig i tidningen så kul när det händer och man blir lika chockad varje gång.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Kan du inte göra månadsuppdateringar varje månad med Viennas utveckling, humör, mående, och självklart ditt mående? Som typ Victoria Törnegren har gjort? Det är sååå intressant att läsa och också kul för dig att kunna gå tillbaka till varje månad för att minnas när hon lärde sig allt! 😀

    1. dani

      Hej, jo men absolut!! Den 20de blir hon ju exakt en månad så skulle kunna skriva ner allt för den första månaden då kanske? Bra tips tack!! Och vad kul att du tycker att de skulle vara intressant. Kramar ❤️❤️