Vår underbara dag – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Vår underbara dag

Jag kan börja med att säga att min Instagram ligger nere av någon konstig anledning och att det är därför jag inte publicerat något där idag!!

Det har verkligen hållit i sig hela dagen och jag vet att fler haft problem. Så vet att jag inte är själv men ändå så störigt!

Annars så har vi varit ute på ärenden hela dagen mer eller mindre! Vi var och käkade lunch med Kenza, Nora och Dylan vilket var sjukt mysigt och sen har vi sprungit ärenden! Shoppat lite och bara haft en underbar dag.

När jag och baby V kom hem satte vi oss myste lite innan hennes pappa kom hem! Då bytte vi roll så att han fick mysa lite och jag började med middagen. Nu ska vi strax käka lite och sen blir de mys till någon härlig serie från sängen kanske.

Måste försöka hinna jobba lite också har verkligen så mycket att göra men så svårt att planera och få saker gjort när jag är själv med henne! Har ni tips på hur man kan göra?

Juste ni har väl inte missat veckans poddavsnitt som kom ut idag? Vi snackar lite om våra tidigare jobb om just Influencer yrket och massa annat! Ni hittar avsnittet i podcaster appen, Acast appen och på Spotify.

Gud kan inte fatta att jag var höggravid här!! Helt sjukt hur snabbt tiden går! Vienna är liksom redan tre veckor gammal idag på dagen. Hur sjukt är det?

Vill verkligen inte att tiden ska gå så fort som den gör. Det känns som om man missar så himla mycket när tiden går så fort men ändå längtar man tills att dem blir mer vakna och med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sus

  Hur är nätterna? Själv fasade jag alltid inför nätterna och amningen som störde min sömn. Har fortfarande knte återhämtat mig, men mysigt var det ju också naturligtvis. Min yngste son sov på mig de tre första månaderna trots att BVC avrådde. Urgulligt!

 2. Clara

  Hej!
  Hur länge väntade du innan du vågade gå på stan med Vienna? Har du åkt kollektivt med henne? Min dotter föddes 21 februari och börjar känna mig redo för lite shopping på stan 🙂

  1. dani
   dani

   Hej, jag gick ut med henne direkt dag 1 men undvek att gå inomhus! Nu är hon tre veckor och vi går överallt 😍❤️ både inne och ute

 3. Felicia

  Använd bärsjal 🙂 om hon somnar gott i den eller bara tycker om att sitta där så får hon kroppskontakt och du får nått gjort – winwin! Så har vi gjort med nummer två och tre där man vill ha tid med storarsyskonet men ändå inte lägga ifrån sig babyn (tror stenhårt på det här med närhet de tre första månaderna som också kallas fjärde trimestern pga just närhetsbehovet 😄)

  Lycka till! 💕

  1. dani
   dani

   Det är verkligen ett så bra tips!! Jag ska testa bärsjalen imorgon och se om de funkar!! ❤️❤️

 4. Monika

  Låter som en underbar dag!!! Gud vad du fick mig att längta tills min bebis är här så jag också kan mysa med honom! Så fin bild på V o hennes pappa!