Danijela Pavlica

Jag är upp över öronen förälskad i dig

Nu har det gått 10 dagar sen hon kom till världen! Kan ni förstå vår lilla tjej är 10 dagar gammal och det finns inget bättre än henne.

Förstår verkligen varenda förälder där ute! Man blir kär upp över öronen i sin lilla bebis och jag kan nästan inte göra något annat än att bara ligga och kolla på henne känns de som i alla fall.

Nu är ju både jag och B otroligt chilla föräldrar och chilla människor överlagd varken mer eller mindre åt något håll liksom så kan tänka mig att vi kanske e rätt så lugna ändå men jag överdriver inte när jag säger att jag ibland tittar på henne i 30 minuter och tänker shit är hon verkligen våran. Känns ibland som att vi bara lånat henne så overklig känsla och vill bara ha henne så himla nära hela tiden.

Dagarna bara flyter på och det är nästan jobbigt att göra annat än att leva i sin lilla bubbla. Hur länge gör man det undrar jag också? Fan vad jag älskar mammalivet! Alltså sååååå jävla mycket. Finns fan ingen bättre känsla.

Förutom det så är kroppen väldigt inspirerande jag kan inte förstå hur kvinnokroppen fungerar egentligen!! Jag gick upp 22kg allt som allt och vart har detta tagit vägen nu? Det är så sjukt! Har givetvis mage kvar allt är inte borta. Skulle beskriva den som en fladdrig deg för tillfället hehe men den kommer att försvinna mer för varje dag som går! 🙂 ska ta kort i veckan och visa er hur de ser ut nu efter 10 dagar och visa att allt inte alltid e perfekt. Men tänker liksom på allt utöver detta också. Jag har liksom klämt ut en bebis via vaginan och för mig rör mig och allt som vanligt. Givetvis gör de lite ont ibland men är så fascinerad över vad kroppen är kapabel till det är så sjukt.

Jag har äntligen fått tillbaka mina vader och fötter. Det är såååååå skönt! Kanske de skönaste någonsin för jag var verkligen så svullen att de gjorde galet ont mot slutet.

Nu ska jag sluta babbla om allt men ska göra iordning en lista åt er med allt jag packade till BB och vad jag använde vs vad som bara låg.

Här får ni btw första riktiga bilden på donnan visst e hon gullig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Sååååååå otroligt söööt!! Och bebisar brukar ju inte ens va söta när dom är sådär små! ?❤️

  2. Denisse

    Hej, hon ser verkligen ut som en ängel sent från ovan. Grattis till er båda till denna underbara bebis. Jag skulle vilja skicka en liten gåva till lilla ängel men vet inte vart jag ska skicka den. Om det självklart går bra för dig. Grattis igen

  3. fanny s

    Såååå fin <3 Hon är bedårande! Jag ska föda vilken dag som helst och längtar ihjäl mig efter att få träffa lilla bebisen i magen!!

  4. Josefin

    ?Helt bedårande liten tjej, så hiiimla söt! Måste nästan ta å skaffa en till liten gossing känner jag ?

  5. Carman Finland

    Grattis såå sött lika som sin mamma. Jag har nyligen börjat följa ditt blogg och instagram. ☺️ Får jag fråga varifrån är du ich din pojkvän när ni har såååå söta mörk håriga dotter. Hälsningar från Finland

  6. Carman

    Grattis såå sött lika som sin mamma. Jag har nyligen börjat följa ditt blogg och instagram. ☺️ Får jag fråga varifrån är du ich din pojkvän när ni har såååå söta mörk håriga dotter. Hälsningar från Finland