Danijela Pavlica

Baby turbaner

Minns ni att jag efterfrågade baby turbaner på min story på Instagram?

Det trillade hur som in massor med tips på turbaner och jag föll lite extra för dom från lilla bao och beställde genast tre stycken! 🙂 Och detta är absolut inget samarbete utan köpte dem. 🙂 Fick tips på en hel del andra sidor också. Tex har Kappahl och Newbie turbaner. Och även en hemsida som heter mixedgrill.se men den verkar vara under arbete nu men går säkert att hitta dem på Instagram. 🙂

Förutom dem som jag köpte så har Baby V fått världens gulligaste turban från Lovisa också ifrån Gucci. Dock i en större storlek så den kommer inte att åka på förrän hon blir lite äldre och är en liten fashionista hehe. Finns egentligen hur många som helst de räcker med att googla så kommer det upp. Men jag hade inte klarat mig utan era tips så tack så himla mycket för det. 🙂

Hur fina är inte dessa?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Hej! Väldigt sent men jag satt och sökte på Belkyra och såg att du gjorde det förra året. Jag kan dock inte hitta några efterbilder som du skrev att du skulle lägga upp. Har du gjort det? Är väldigt sugen på att prova själv så skulle jättegärna vilja se före och efterbilder!