Danijela Pavlica

Middagsfrid

I ett annonssamarbete med Middagsfrid

Hej, nu vill jag tipsa er om Middagsfrid som vi har valt att börja med här hemma för att få lite inspiration och variation kring matlagningen i vardagen.

För er som inte vet vad middagsfrid är så är det en prenumerationstjänst på matkassar med recept. Och det bästa av allt är att det är utan bindningstid. Så man kan lätt testa och se om man gillar det utan att förbinda sig. Man kan alltså prenumerera på en matkasse som kommer hem fylld med råvaror och recept! HUR KUL??

Dom har flera olika sorters matkassar och det finns verkligen något som passar alla. Jag valde vego-kassen då jag känner att vi borde få lite mer inspo kring att laga just vegetarisk mat här hemma. Vi fick alltså massvis med råvaror och det är tre olika rätter i den kassen. Men förutom vegokassen har dom även flexitariankassen, snabba kassen som är bra om man känner att man inte har så mycket tid på kvällen till att stå och laga middagen den har vi haft innan super bra 🙂 sen har dem även orginalkassen och barnkassen som är perfekt om man har småbarn då den kassen är anpassad för barnens smaker. 🙂

Det som är så himla skönt med middagsfrid är att man slipper tänka på vad man ska äta/laga och att varorna kommer hem direkt till dörren. I kassarna har du tre/fyra recept som du snabbt kan laga efter. Hur skönt? Samtidigt som det är så himla smidigt så lär man sig också nya intressanta recept som man kan ta användning av i framtiden.

Idag har jag då alltså gjort ena rätten och det blev pastagryta med gremolata och buffel-mozarella. Så sjukt gott och super enkelt att tillaga.

Det som är bra att veta också är att det blir väldigt mycket mat! Så vi bjöd över lite vänner på middag.

Det var hur som helst mitt heta tips till er. Perfekt för småbarnsföräldrar som kanske vill lägga tiden på annat än att behöva springa och handla och tänka på vad man ska äta osv. Här får du i dig varierad kost på ett smidigt sätt. Och samtidigt lär man sig något nytt vilket alltid är så himla kul i köket.

Och för er som är sugna på att testa matkassen så har jag fått äran att ge er 200kr rabatt på första kassen. Via att klicka in er via min länk HÄR så får ni automatiskt rabatten i varukorgen. Och som jag sagt innan vill ni läsa på lite mer eller se vilka fler slags matkassar/recept så besök deras hemsida Middagsfrid.se 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.