High Society Nybrogatan 57 – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

High Society Nybrogatan 57

Nu har jag precis kommit hem från frissan och wow vad skönt det var att fixa utväxten. 🙂 Sofia som gjorde mitt hår la även in lite tunna slingor för att ljusa upp det en aning och få upp det ljusa lite högre. Blir alltid så galet nöjd och hon lyckas verkligen varje gång. 🙂

Jag känner mig så himla fräsch nu och så redo för bebisens ankomst. Att få ha lite egentid och ta hand om sig själv är så otroligt viktigt för mig, Vet att många av er säger att man kan glömma sånt sen när väl bebisen är här men hon kommer att få följa med eller vara med sin pappa. Så viktigt att inte tappa sig själv i mammarollen. Vi måste fortfarande ta hand om oss och må bra.

Även om det är torsdag och jag bara skulle gå hem efter så ser alltid Sofia till att jag är stylad och klar när jag går därifrån. Idag visade hon mig hur man sätter i spolar i håret för att få det där luftiga Hollywood svallet. Alltså vi satte på riktigt endast typ 5-6 spolat och dom satt knappt i 6 minuter och wow vilka lockar och vilket svall jag fick. Då ska vi inte heller prata om volymen i håret. JESUS!!

Jag fick även testa att sätta en själv för att se hur lätt det faktiskt är. Ska verkligen införskaffa mig lite spolar. 🙂 Man kan verkligen skapa så många olika looks på så kort tid.

Skulle ni också vilja gå till Sofia så är det bara att boka via deras hemsida HÄR! Ska kika med henne ifall ni kanske kan få någon rabattkod också om ni är sugna. Kommentera då gärna eller kontakta mig. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Kan du inte göra en video där du visar hur du sätter upp spolarna?? Vill såå gärna också kunna. Har spolar här hemma men vet inte hur jag ska använda dem 🙁 hade verkligen uppskattats <3

 2. Izabella y

  Håret blev 👌👌 lyssnat på lite på din och kenzas podd,

  lyssna inte på mammor som säger att passion,egentid och sömn är långt bort. Sånt skitsnack. Jag fick höra det hela tiden när jag vänta våran son, han har precis fyllt ett år och den 3 juni Är hans lillasyster planerad. Min och min mans kärlek har alltid varit trygg och stark men växte ännu mer när vi blev föräldrar, detta året har vi rest tre gånger varav en månad spendera vi i Turkiet,
  två stycken bröllop och två hennor (jag och min man tillsammans utan barn). Har aldrig varit problem att lämna bort honom (ammat) pumpat flaskor och sedan roat mig precis som förut 🙂

  Att inte förlora sig själv är såå viktigt! Unna er och glöm inte av eran partner erat barn är inte nr 1 eran partner är inte andrahand ni tillsammans som familj är nummer 1.

  Förövrigt så har våran son Sovit 18-06 sen han var 3.5 månad! Klart inte alla barn fungerar så men var inte rädda för lite sömn och vakna nätter man tar sig igenom det! Starka är vi tillsammans! Lycka till ❤️

 3. Izabella

  Håret blev 👌👌 lyssnat på lite på din och kenzas podd,

  lyssna inte på mammor som säger att passion,egentid och sömn är långt bort. Sånt skitsnack. Jag fick höra det hela tiden när jag vänta våran son, han har precis fyllt ett år och den 3 juni Är hans lillasyster planerad. Min och min mans kärlek har alltid varit trygg och stark men växte ännu mer när vi blev föräldrar, detta året har vi rest tre gånger varav en månad spendera vi i Turkiet,
  två stycken bröllop och två hennor (jag och min man tillsammans utan barn). Har aldrig varit problem att lämna bort honom (ammat) pumpat flaskor och sedan roat mig precis som förut 🙂

  Att inte förlora sig själv är såå viktigt! Unna er och glöm inte av eran partner erat barn är inte nr 1 eran partner är inte andrahand ni tillsammans som familj är nummer 1.

  Förövrigt så har våran son Sovit 18-06 sen han var 3.5 månad! Klart inte alla barn fungerar så men var inte rädda för lite sömn och vakna nätter man tar sig igenom det! Starka är vi tillsammans! Lycka till ❤️

 4. Linda

  Det blev riktigt snyggt ditt hår.
  Jag behöver med göra något med mitt hår, de gråa stråna eller rättare sagt de vita strån för de jag har fått är verkligen vita, sen har jag en rejäl utväxt med nu. Men måste hitta tid för det bara.
  Önskar dig en fin kväll
  Kram Linda

 5. Linda

  Åh! Du strålar Dani 😍 jätte fin färg! Jag skulle jätte gärna vilja ta del av en rabattkod då jag inte hittat en bra frisör än och vill ge håret extra kärlek just nu. Hoppas du mår bra och får en fin helg! 💗 Kram

 6. Linda

  Åh! Du strålar Dani 😍 jätte fin färg! Jag skulle jätte gärna vilja ta del av en rabattkod då jag inte hittat en bra frisör än och vill ge håret extra kärlek just nu. Hoppas du mår bra och får en fin helg! Kram