Danijela Pavlica

13 dagar kvar

Det är verkligen så himla sköt att jag valt att sakta ner lite i arbetet. Jobbar mestadels hemifrån nu och det blir otroligt mycket jobb från soffan, matbordet och sängen pga svullnaden. Jag har alltså svullnat något enormt nu mot slutet och det är väl kanske inte konstigt det är ju trots allt bara 13 dagar kvar till BF. HUR SJUKT?

Alltså e så galet taggad på detta nu. 🙂 Vi längtar som galningar här hemma på att hon ska komma. Förutom massa jobb och mys hemifrån så ska jag iväg och hämta ut lite bud som kommit och även gå till frisören. 🙂 Sen blir det hem igen och vila.

Är det fler än jag som inte orkar så mycket nu mot slutet? Jag har som jag sa svullnat något enormt och det gör tom ganska ont till och från. Det blir alltså mycket värre när jag går och aktiverar mig. Så därför blir det mycket vila nu. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vad spännande att det är så nära för dig nu, jag minns att jag tyckte det var svin jobbigt sista veckorna/ dagarna innan beräknad BF, man är stor och att röra sig är jobbigt. Jag hade BF 12 Maj men min lilla tjej väntade till den 21 a med att komma, och jag lovar varendaste dag efter BF var svin jobbigt, man ville ju inget hellre än att få träffa den där lilla krabaten som man burit på i 9 månader. Men sen blev ändå inte min förlossning alls som jag tänkt mig inte alls på långa vägar.
    Kram Linda

  2. Emma

    Vi har samma bf och jag varit ledig en vecka nu. Skönt att dra ner på tempot- då jag jobbar väldigt mycket annars – men jag blir lätt väldigt rastlös och längtar som en tok efter vår tjej nu!