MÅNDAG – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

MÅNDAG

Idag har jag checkat ut totalt eller i alla fall från lunch och till kvällen. Började morgonen med poddinspelning och alltså oj vad långt avsnittet blev!! Vet inte riktigt hur vi ska göra men vi behöver korta ner det. Men det var så himla bra frågor ni ställde och allt tog sån tid att svara på.

Hur som de får vår klippare fixa vi litar på honom hihi. Efter poddinspelningen så gick vi på lunch med Roslinda och sen väntade en heldag på sturebadet! Eftersom min underbara Rosie fyllt år nyligen men var bortrest ville jag unna henne en heldag med massage och spa så det är vad vi sysselsatt oss med idag. Och det kom fasiken lägligt! Väldigt skönt att ta en dag off och bara vila upp sig. Inte lätt att vara höggravid hehe.

Har blivit så vätskefylld att de liksom gör ont att knyta nävarna förstår ni då hur vätskefylld jag är?

Finns det något man kan göra mot det? Och nu har hon nästan fixerat sig vilket gör galet ont. Har tom lite molnvärk nu hoppas verkligen att de går över så vi inte helt plötsligt är i latensfasen :/.

Nu blir det film och mys innan det är läggdags!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Jag undrar lite över vad du jobbar med… Den lyxigt renoverade lägenheten och härliga utemiddagar
  tjänar man så bra på en blogg…

  1. dani
   dani

   Hej Kristina,

   Jag jobbar med mina sociala medier! 🙂 förstår inte riktigt frågan! Vår renovering skulle jag inte påstå har varit allt för dyr då vi slapp göra om både kök och badrum som brukar vara det som sticker iväg i pris annars. Vi har i princip mest bara målat om, lagt nytt golv och lite så. Sen bor jag inte i lägenheten själv då jag bor med min sambo, så vi är två betalande av renoveringen. Jag minns inte senast jag käkade ute för övrigt heller hehe så vet inte riktigt vad du får det ifrån. Ibland unnar man sig middagar ute men annars lagar vi alltid mat hemma eller beställer foodora eller liknande. Du får gärna säga till om du känner att jag inte besvarat dina frågor! Kramar