Välkommen hem!! – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Välkommen hem!!

Godmorgon, om ni bara visste vilken tid jag steg upp imorse haha! Det är nämligen så att Hanna landade imorse och hade egentligen tänk att överraska oss för alla trodde att hon skulle komma hem den 11te men vi lyckades lista ut hennes plan och istället övervaka henne med ett varmt välkomnande på Arlanda.

Bara det att dom flög in tiden en timma om inte mer och skulle landat vid 07.25 men istället landade hon i Sverige 06.33 så jag gick upp redan vid 05.30 och mötte upp tjejerna vid 06.00.

Hur som så åkte vi till Arlanda stod där och väntade och sen överraskade vi en stackars sjuk Hanna som förväntade sig att hennes föräldrar skulle plocka henne. Efter massa kramande och gråt satte vi oss i bilen och åkte tillbaka mot stan.

Så himla mysigt och som jag saknat henne. När vi droppat av Hanna gick jag och Ninni och käkade frukost på ett bageri i närheten av oss. Och nu sitter jag hemma och jobbar!! Har lite att stå i denna veckan så hoppas verkligen inte att jag blir trött snart. Får dricka lite kaffe och hålla mig pigg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.