Vi blir med Podcast – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Vi blir med Podcast

Jag och Kenza är glada att meddela att vi kommer släppa en podcast som kommer att finnas tillgänglig väldigt snart!

Vi är så exalterade och hoppas att ni alla kommer att gilla den och lyssna. Skicka gärna in massor med ämnen och frågor ni önskar att vi tar upp.

Snart är det dags för min förlossning och till det avsnittet kommer vi givetvis att ha ett förinspelat avsnitt med era önskningar.

Så vad ska podden handla om?

Vad vore livet utan familj, hopp och kärlek? I den här podden får ni följa två vänner med olika förflutna men med en och samma dröm. Med ett par månaders skillnad i graviditeten delar nu Danijela Pavlica & Kenza Zouiten Subosic med sig av livet som soon-to-be moms. De kommer ta med er på sina resor genom graviditeter, framgångar och motgångar. Genom glädje och genom sorg. En podcast om allt som sker När livet händer.

Är ni lika taggade som vi? Se då till att inte glömma bort att följa oss 😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anonym

  Hej, SÅÅ kul att du fortsätter med pod. Tycker du var så himla bra i din förra.

  En önskan är väl ett liknande upplägg som med Hannas podd, man har ett ämne i taget. Då om ni t.ex. har en podd om barn så kan man skippa den om man inte är intresserad, och så pratar man om annat i dom andra. Menar inte typ recaps av veckan utan att jag är rädd att har man ett upplägg som är väldigt fritt kanske det är risk att mycket av innehållet blir mammarelaterat och det är intressant att höra på annat också, hoppas du förstår vad jag menar! Menar inget illa så hoppas det kom fram ❤️

  1. dani
   dani

   Hej Clara, det var egentligen inget som hände utan Hanna flyttade ju till LA och då valde vi att lägga ner podden. Hon kände sig inte heller så motiverad just i början så vi valde att avsluta den. Men snart är hon hemma igen!! 🙂