Gråten i halsen och tålamodet sviker – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Gråten i halsen och tålamodet sviker

Usch vad jag tappar tålamodet!! Just nu känner jag mig så himla ensam i allt! Känner min funktionshindrad eller nått! Höll på och packade upp babyrummet och försökte mig på att montera ihop skötbordet och lyckas liksom inte.

Skojar inte när jag hållit på i över en timma nu innan jag gav upp. Fine de stod att man skulle vara två man som monterade och jag försökte själv. Kanske därför de inte gick men hade ingen som var villig att hjälpa mig.

Nu känner jag mig bara hopplös istället och är så trött och har så ont att jag kommer antingen förlösa detta barn eller somna.

Ni vet när man misslyckas och har gråten i halsen men inte riktigt kan gråta för att de springer runt hantverkare och stylister/inredare osv överallt? Exakt så är det nu!!

Men när vi väl blir klara så kommer det bli så fint så fint. Längtar verkligen tills att allt är på plats för just nu är tålamodet inte på topp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.