Sängliggandes – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Sängliggandes

Otroligt ledsen för så himla dålig uppdatering men har blivit sjuk! Det kom dagen efter vi kom hem från Steam och igår var jag sängliggandes hela dagen.

Inte lätt de där med att va sjuk under graviditeten. Det är som att hon tar all energi man har kvar vilket hon givetvis får göra hehe.

Jobbigaste av allt är nog att ha så svårt att andas! Är så täppt i näsan att de inte e riktigt klokt. Måste nog vara graviditeten också och inte bara förkylningen i sig. Man får ju könsligare slemhinnor under graviditeten för er som inte visste det. Har nog aldrig varit såhär risig innan.

Hur som så måste tyvärr livet gå vidare!! Vi har ett fullspäckat schema här hemma! Allt ska packas upp, inredare kom förbi med lite möbler igår resterande kommer nog imorgon. Jag ska packa upp barnrummet och lite annat. Sen har jag ett möte vid 14.00 som jag inte får missa. Nästa vecka är verkligen en spännande vecka ska dela med mig mer av det i början på veckan så jag inte avslöjar för mycket för er nu.

Så jag måste få klart allt som ska vara klart inför nästa vecka nu! Oavsett om jag är sjuk eller inte! Så de e bara att sätta igång! Ska ta en sjukt varm och härlig dusch och börja med att ta hand om mig själv inifrån!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.