Vi flyr stan till lugnet – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Vi flyr stan till lugnet

Varje år har vi åkt iväg över nyår, alltid till ett så varmt ställe som möjligt och inget bräcker väl förra året då destinationen var Maldiverna. Oj vilken magisk resa! En plats man aldrig kommer att glömma. Men i år så blir de andra bullar hehe.

Eftersom vi är beräknade i februari, men att det egentligen kan ske när som helst från och med nu gav oss lite andra tankar kring resemål denna vinter. Vi har även renoverat lägenheten och valt att lägga pengar på annat. Vi kommer istället att unna oss en resa i vår tillsammans med baby V. Första resan som en familj hur mysigt?

Men nog om det vi valde att åka bort från stan och har istället valt att checka in på ett spahotell över nyårs helgen.

Kom hit vid 4-5 tiden och sen dess har vi avnjutit en underbar middag och hängt runt på spat fram till 23. Nu har vi krupit ner till sängs och ska kolla på en film och sen sova för att vakna utvilade till sista dagen på 2018.

Vad har ni för nyårs planer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.