Danijela Pavlica

Ibland får man improvisera

Inte alls långt kvar nu till nyår och när jag ser tillbaka på året som varit så har detta år gått fruktansvärt snabbt känns det som. Jag ska nog göra en årsresumé åt er på året som varit men innan dess ska ni få ett vanligt inlägg om min fredag.

Eftersom min pojkvän är ledig nu pga julledigheten så har jag tappat dagarna lite. Varje dag känns som om det vore helg. Och eftersom vi har hantverkare hemma dagligen så tappar man det lite också hehe

Som jag sagt innan så är allt lite rörigt hos oss just nu och jag verkligen bara längtar tills det blir klart så att jag kan få visa er vårt hem. Men efter imorgon ska det mest vara klart och städarna kommer för att göra rent allt. Samtidigt kommer vi att fly stan och fira nyår med spa och hotellövernattning. Ska berätta mer om det senare också såklart. 🙂

Hur som helst så byggs det för fullt magen växer och det blir en hel del lugna stunder. Försöker verkligen ta tillfället i akt och vila så fort jag får chansen.

Vår underbara fredag började med sovmorgon och sen gick vi ut på stan en sväng. Vi började i fältöversten snabbt för att kolla om vi kunde hitta lite led lampor till våra spottar och där träffade vi på lite vänner så man stod och umgicks en kortis. Vi hämtade även ut en baby myspöl från Jollyroom som kommit. Dock lyckades jag beställa fel storlek haha så jädrans dumt av mig. Den som kom var 1,2m haha förstår ni att både jag och Babak hade fått plats i den. Dock bra att lägga bebis i med alla leksakerna och hoppas att dem e kvar där i sen och inte sprids ut över halva lägenheten hehe (önsketänkande)

Allt vi beställt från Jollyroom har alltså kommit ink barnvagnen och jag e så himla spänd på att få öppna upp allt men ska givetvis vänta tills lägenheten e städad. Sen mina vänner ska jag visa er. Önskar ni att jag gör någon slags unpacking video eller liknande? Kan ni inte skriva ner lite önskemål på hur jag ska visa upp babyrummet och allt som kommit?

Efter de strosade vi runt lite mer och sen gick vi hem. Hantverkarna jobbade fortfarande och nuvarande projekt är platsbyggda bokhyllan som ska upp i hallen. Alltså jag kan inget annat än att säga att vårt hem kommer bli så himla fint när dem är klara. Är verkligen exalterad. Går inte att beskriva med ord hur nöjda vi är hittills. Om ni undrar vilka hantverkare vi använder så heter företaget Vizant. 

Det är absolut inget samarbete utan bara jävligt nöjda kunder! Vill ni ha noggrannhet och fina resultat då kan jag varmt rekommendera dem. Ja ni kommer få se alla för och efter bilder sen när allt är klart sen. 🙂

Jag satte mig och jobbade lite och sen till middag blev det indiskt som foodora körde ut. Alltså älskar man inte att foodora finns? Speciellt nu när man själv har svårt att laga mat då vi inte packat upp allt osv. Så himla smidigt och bra när man vill mysa till det lite och kanske inte har tid eller möjlighet att laga. 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.