Danijela Pavlica

Första förlossningskursen

Godmorgon, vi vaknade i nya lägenheten imorse och wow vilken känsla! Vår nya lägenhet den är absolut inte klar men sovrummet och badrummet är klart vi kommer även in överallt osv det är mer att dem har lite kvar att göra. Tänkte först jobba hemifrån men sen så slog det mig att det vore mysigt med en ensamfrukost ute. Så jag har satt mig med datorn på Karla Cafe och äter en frukost samtidigt som jag jobbar lite.

Dagens planer är att jobba bort allt jag har på skrivbordet! det är otroligt mycket nu med allt och jag försöker verkligen hålla ihop allt haha inte alltid det lättaste men ska verkligen försöka utan att stressa upp mig. Idag ska även jag och B på förlossningskursen del 1. Ska bli så spännande att få lära sig lite mer. Se om dem berättar saker man kanske inte hade någon koll på över huvudtaget. Har någon av er varit på den? Vad tyckte ni?

Förutom det är denna dagen ganska lugn. Måndagar för mig sedan länge innebär datortid. Jobba undan allt man haft liggandes och se över veckan om man inte hunnit det på söndagen. Hoppas ni alla får en underbar måndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.