Danijela Pavlica

Att bo på hotell

Nu under renoveringen så bor vi på hotell och i torsdags checkade vi in på Berns! Och personalen på berns hotell skämde bort oss totalt med Robert berns sviten! Alltså förstår ni hur trevligt?

Jag älskar verkligen Berns hotell och brukar ofta gå dit för frukosten eftersom jag bor i närheten. Dom har seriöst typ den godaste frukosten någonsin. Så himla mycket gott och man kan sitta där i timmar.

Hur som helst så har det varit så himla skönt att bo på hotell för senast vi renoverade bodde vi hemma och det var inte det roligaste. Så detta har varit så himla bra, speciellt nu under graviditeten också och att få lite egentlig med B. Vi jobbar så himla mycket har renoveringen och allt annat som pågår i livet att det är lätt att glömma varandra. Eller missförstå mig inte glömma varandra vi ses givetvis varje dag då vi bor ihop osv men mer förlora kvalitetstiden man annars har. Så detta har verkligen varit mysigt kan jag säga! Ska nog boka in oss på lite mysiga hotellvistelser oftare längre fram.

Har också en fundering jag tänkt ta upp med er och det är de här med en sista resa ihop innan bebis kommer. Är det något man borde göra? Har någon av er gjort det? Eller ska man kanske planera in kommande resa med bebis?

Jag tror verkligen att vi kanske behöver få komma iväg en sista gång bara vi. Även om de kanske inte är samma slags resa då jag är gravid men bara åka och sola, bada och njuta av varandras sällskap.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.