Nya vinternaglar – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

Nya vinternaglar

Igår var jag och fixade naglarna hos Karolina vilket var välbehövligt efter flytten! Sist jag var hos Karolina gjorde vi choklad-bruna längre almond naglar och det var verkligen så snyggt!! Dom skiftade liksom i svart fast dem var choklad-bruna.

Jag blir alltid så otroligt nöjd när jag besöker Karolina och hon vet exakt vad jag vill ha. Igår så valde vi tillsammans med er att köra på kortare vinröda varianter då jag frågade er på Instagram vad ni tyckte och flest svarade korta vinröda.

Så då fick det bli korta burgundy naglar vilket jag är så nöjd över att jag valde! Wow så snyggt och klassiskt. Passar perfekt nu i vinter.

Jag brukar alltid köra på längre naglar och brukar aldrig korta ner dem men i och med att så många ville att jag skulle köra på korta och i och med att jag inte har nästa inbokade tid hos Karolina förrän i slutet på januari så kände vi att det passade bättre med just korta denna gången.

Färgen är helt magiskt och jag kommer rocka dessa naglarna nu i vinter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.