Danijela Pavlica

MÅNDAG MORGON

Imorse gick vi upp förskräckligt tidigt redan vid 06.00 ringde alarmet och det var dags att stiga upp. Vi packade ihop våra saker åt frukost som mamma tillagade och sen beställde vi en taxi som hämtade oss.

Vi åkte till Bank Hotell där vi ska bo fram till torsdag. Vi checkade in men rummet var inte riktigt klart så jag sprang över till Berns för lite frukost. Finns de något godare frukost än deras? Nu åt jag inte så mycket eftersom jag åt hos mamma men jag åt lite chiapudding drack min morgonkaffe och en juice. Och älskar verkligen deras lokal det är så himla vackert. Atmosfären är verkligen wow och det kan vara en av Stockholms vackraste lokaler. Det är oftast här i salen dom brukar ha fashion week också och andra tillställningar om någon känner igen sig i bilderna.

Hur som så åt jag lite och jobbade lite i väntan på Babaks syster och nu precis i detta nuet så sitter vi mittemot varandra på hennes kontor som ligger på Nybrogatan och jobbar lite mer.

Vid lunch ska jag springa till Karolina och fixa naglarna som jag tyvärr förstört. Hon är verkligen så himla duktig och dom håller verkligen så himla bra! Aldrig har mina naglar hållit så bra innan jag började göra dem hos henne. Däremot så har det gått så otroligt långt sen jag var där sist och det är ingen annans fel än mitt men jag hart varit så himla upptagen med flytt och allt. Så under flytten och all packning råkade jag tappa en skiva så två av dem gick av. Skickade en bild till Karolina och fick en ren utskällning för att jag väntat så länge haha. Rätt åt mig!!

Nog om det nu blir det massa jobb innan det är dags för naglarna och lunch. Sen ska jag promenera tillbaka till Bank och se och vårt rum är redo!!

Önskar er alla en underbar måndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.