Danijela Pavlica

HIPP HIPP HURRA

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Babak födelsedag. Jag väckte honom tidigt imorse med frukost.. oftast blir det frukost på sängen men av någon konstig anledning blev det så himla mycket den här gången haha kanske gravidhjärnan som hjälpte till imorse hehe så det fick bli att duka upp i köket. Tände levande ljus och gjorde det mysigt. utomhus var det fortfarande super mörkt och inte en kotte vaken. 

Vi åt frukost länge pratade om allt och ingenting och sen kröp vi ner i sängen igen en kortis innan Babak gick upp för att fixa sig inför jobbet. Jag låg dock kvar tills att han gått hemifrån. Sedan steg jag också upp och tog en kroppsdusch! Tog på med det mysigaste jag har och nu sitter jag och jobbar. Det är en riktigt mysdag idag känns det som. 

Ikväll blir det födelsedagsmiddag med min älskling för att fira honom och jag ser verkligen fram emot det. Även om vi brukade vara tre en gång i tiden och just sånna här dagar får mig att minnas alla mysiga stunder vi haft med Mini. Vissa dagar är jobbigare än andra men saknaden är otroligt stor! Hon gav oss sådan glädje och så många fina och mysiga stunder vi aldrig kommer att glömma även om det var otroligt tomt utan henne imorse. 

Nu blir det att fortsätta jobba och sen ska jag springa lite ärenden innan det är dags att göra sig fin för middagen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.