Danijela Pavlica

EN NY START

I fredags dagen efter att Mini lämnat oss var det dags att hämta nycklarna till nya lägenheten. Det kändes så overkligt och orättvist att hon inte skulle få följa med på vår nya resa. Däremot så får jag tänka positivt och se de som en ny start för oss och den lilla nya familjen vi ska bli. Kanske kommer bli lättare för mig när jag inte blir påmind om henne och kan föreställa mig hur hon ligger på soffan i har idag eller likande. För att komma hem till vår nuvarande lägenhet är aldeless för jobbigt. Att ständigt bli påmind om den tomheten efter henne. Så jag ska försöka vara glad och se något positivt i detta nu. 

Vi gick förbi som sagt så fort vi fått nycklarna och i princip bara la oss på golvet och låg tysta bredvid varandra. Det ska bli sjukt spännande att få flytta in men först ska det renoveras lite eller piffas kanske man ska säga för lägenheten är redan tiptopp. Vi ska bara göra den till vår helt enkelt. 

Jag ska ta med er på den resan också!! Ni ska få se allt från start till slut och det roligaste av allt kommer givetvis vara barnrummet tror jag. Känns overkligt att ens tänka på det hehe. Att vi ska göra iordning ett barnrum för att det kommer en bebis i februari. Är ni spända? Och tycker ni att det ska bli kul att få se nya lägenheten och alla nya möblerna? För er som inte vet så sålde vi nästan alla dom gamla möblerna till dem nya köparna! Det är knappt ett år gamla möbler och allt är tiptopp och dem som köpte vår nuvarande lägenhet gillade de mesta så det blir en lätt flytt så att säga. Men nog om det skriv gärna vad ni vill jag ska visa upp osv! Så ska jag försöka att få med allt ni vill se ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.