Danijela Pavlica

FOREVER

Dagarna går och det känns bara tommare och tommare för varje minut dom passerar. Hur kommer jag någonsin kunna acceptera att jag inte får tillbaka henne!? Hennes lukt, våra mysiga morgnar, all den kärleken hon gav. Skulle göra allt för att få tillbaka henne men vet ju någonstans att det inte går. Snart kommer bebisen också och jag antar att det kommer fylla detta tomrum som finns just nu. 

Jag ber om ursäkt som tjatar om detta men ni som har haft en hund vet exakt hur svårt detta är. Man önskar att man bara fick en liten stund till med dem. Om jag bara kunde få en liten kort stund till och kramas och pussas. 

Jag har kikat lite på urnor och behöver lite tips ifrån er. Vart kan man hitta fina och bra urnor och hur går man till väga? Vet att man får en befintlig urna när man hämtar upp hennes aska men om man vill byta till något personligare hur gör man då? 

Jag vill också ha lite av hennes aska för antar att man inte kan ha hela i ett halsband eller likande och bära det. Är det någon av er som haft det eller något liknande? Kommentera gärna och dela med er!! 

Jag försöker verkigen hålla mig sysselsatt och i helgen har jag bokat upp mig massor för att skippa vara hemma och tänka på detta men det är så svårt för hon finns som sagt i mitt huvud 24/7. Jag somnar inte om nätterna ligger vaken väldigt länge för att det inte går att somna pga tomhet. B håller om mig varje natt och tillslut somnar jag av trötthet. Nu ska jag försöka somna och sen imorgon ska jag bara fokusera på att ta mig igenom morgondagen. Har haft tur att det varit helt och att jag både haft Babak hemma men också att ha haft människor runt mig hela helgen som fått mig på andra tankar. 

Föralltid i mitt hjärta <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.