Danijela Pavlica

AVKOPPLINGSDAG MED K

För några dagar sen bestämde jag och Kenza oss för att köra på en avkopplingsdag och igår fick det bli av. Jag började morgonen med att gå upp as tidigt eller låg kvar i sängen tills att det började ljusna upp ute. Finns det något bättre än att ligga och dra sig på morgonen? Sen jobbade jag hemifrån några timmar innan jag gjorde mig iordning och mötte upp K! Vi sprang lite ärenden och tog en runda på NK! 

Det blev även en lunch inne på NK, vi åt varsin räkmacka och den var galet god, vet inte om jag var super hungrig eller om den bara var god. Stor var den i alla fall hehe! Efter lunchen kollade vi vidare lite i varuhuset. 

Snart är det ju dags och jag behöver bestämma mig för en barnvagn och mycket annats så vi kollade lite på vagnar. Skönt att ha med sig Kenza också som kunde hjälpa till och vara smakråd. Man vill ju givetvis ha en säker och bra vagn men viktigt att den är snygg också hehe. Så efter massa smakråd och 1000 olika frågor till butiksbiträdet så tror jag att jag vet vilken det blir! Är i alla fall 98{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} säker. Tänker att jag bestämmer mig till helgen. 

Ja men ni ser ju viktigt att ta en bild och kolla så att man ser okej ut när man ska sprinta runt i stan med vagnen och bebisen. Så glad att jag fick hjälp också! 

Efter lite shopping och spring på NK tog vi en promenad bort till Grand Hotel där vi bokat en spadag. 

Vi gjorde en sparitual, bastade, bubblade, pratade och bara njöt i flera timmar. Det är verkligen sjukt välbehövligt ibland alltså. Vi var där ganska länge som sagt och när vi  kom ut ifrån Grand så var det alldeles mörkt utomhus. Vi tog en promenad tillbaka mot Östermalm och det var bara så himla mysigt! Gud vad jag längtat efter hösten och mörkret. Känns sjukt att säga det men så mysigt att komma ut från ett spa alldeles mysig och mjuk i kroppen och ta en promenad i den kyliga luften. Hur som blir man ju alltid hungrig av att bada så vi satte oss på thaien vid mig och åt lite middag. 

Efter det promenerade jag med henne en bit hem och mötte upp Babak. Vi gick hem och jag somnade som en stock under tiden vi kollade på vår serie. Hehe vaknade pigg, taggad och glad imorse och hade körlektion. Resten av dagen kommer senare.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.