Danijela Pavlica

FULLMÅNE OCH FÖRVIRRING

Gammal bild på mig och min andra mom to be 

Jag har seriöst inte sovit en blund inatt!! Jag och Ninni konstaterade att det var fullmåne. När jag väl vid ungefär halv 5-5 tiden slumrade till lite så vaknade Mini och ville gå ut vilket aldrig skulle hända annars då hon är väldigt morgontrött. Men givetvis händer det när jag fick chansen att somna till lite hehe. Nog om det bebisen rörde sig något enormt igår kväll det var som att den hade rave i magen eller något. Babak fick också för första gången känna alla dessa sparkar och det fick väl mig att inte kunna somna heller i och med att hen rörde sig så mycket. 

Alltså jag längtar något enormt att få berätta för er om det är en liten flicka eller pojke men de kommer inom kort. Stella ska vara redigera klart videon så ska ni få följa med mig på det stora ultraljudet helt enkelt. 

Vad tror ni hittills? Vet att många tror att det är en flicka då jag råkade skriva HON i ett tidigare inlägg eller jag skrev HEN men den hann autokorrekta mig hon innan jag tröck på publicera. 

Så vet att några av er är misstänksamma och det kom in massa kommentarer om detta som jag raderade så ledsen för det. Hur som ska jag inom kort berätta! Det är verkligen inget jag vill hålla på vill bara inte skriva ut det utan tänker att ni kan få se de på rörlig bild istället! 🙂 

Nu ska jag snart iväg och övningsköra igen ska bli så kul!! Älskar att få sitta framför ratten och så glad att jag kan dela med mig av rabattkoden till er också. Kolla mitt tidigare inlägg för mer info eller skriv till mig bara. 🙂 

Sedan blir det bara massa jobb hemifrån helt enkelt!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.