MIN FÖRSTA KÖRLEKTION – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

MIN FÖRSTA KÖRLEKTION

I ett samarbete med My Driving Academy

Det är otroligt mycket på gång i mitt liv som ni kanske vet och något jag inte berättat för er riktigt än är att jag håller på och tar körkortet. Eftersom jag flyttade upp till Stockholm har jag aldrig riktigt känt att jag behövt ett körkort men fan det behövs ju verkligen vid så många tillfällen i livet. Så jag beslutade mig får att bara göra det nu. Jag vände mig till Mydrivingacademy och har börjat köra med dem. 

Dem ligger nära där jag bor och allt sköts digitalt kan man väl säga. Man laddar ner deras app och via deras app då kan man boka sina körlektioner och övar på teorin osv. Man kan lätt chatta med dem anställda och din körklarare om man behöver hjälp med något eller bara vill meddela dem att man är sjuk/sen eller likande. Det är så himla simpelt. Älskar verkligen när det är lätt och allt finns liksom samlat på ett och samma ställe! Appen heter Mitt körkort. Och den hittar ni i app store. 

Jag har bokat in 20 st lektioner och 10 av dem är avklarade hittills. Jag är så spänd och exalterad, vem kunde tro att det skulle vara så himla kul att ta körkort? Hittills har det nog gått bra hoppas jag hehe och min lärare Tedros som jag haft dem 10 första lektionerna är jättebra. Han är lätt och förstående. Nu ska han tyvärr flytta och köra på söder så jag har fått en ny körklarare som heter Johanna! Körde första gången med henne idag och jag är super nöjd! Kändes verkligen toppen. Det är som ni vet viktigt att man får en lärare man trivs men och som man känner att man kan lära sig av. Så dessa två kan jag skarpt rekommendera! 🙂 

Ni som känner mig en aning vet att jag drömmer om att köra bil haha det känns som att jag kan det men har aldrig suttit framför en ratt någonsin i mitt hela liv förutom nu när jag kört några gånger med Tedros och Johanna idag då. 

Jag är så så sååå exalterad och pirrig inför detta och det ska bli så himla roligt 10 avklarade lektioner och 10 to go. Jag verkligen längtar till att få sitta framför ratten igen, har haft ett litet uppehåll nu då jag har haft lite att stå i. Men nu är jag tillbaka igen och över taggad på att köra. Jag bokade in resterande körningar kommande veckor och köra ska jag göra tills jag förtjänar de där körkortet hehe. 

Om ni skulle vilja börja övningsköra precis som jag så har jag en rabattkod åt er som ger er 10{890cdc2746eecd6596225f133d12b3093773139a61a559adc5f2427bee141d48} rabatt. Uppge bara Danijela10 i bokningen i appen så dras det av automatiskt.

Det kan vara ganska så dyrt med körlektioner så passa på nu när ni har chansen och får rabatt. Jag bestämde med att börja med körkortet nu för att jag tycker att det kommer otroligt lägligt i livet.  Nu när vi ska ha barn så känner jag att körkort och bil är en otroligt bra ide. Jag önskar bara att jag insåg det lite innan men det är verkligen aldrig försent. Rabattkoden gäller på alla destinationer där Mydrivngacademy finns. Lycka till!! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.