Danijela Pavlica

MÅNDAG MED EGENTID

Igår sprang jag ner till tjejerna på High Society och bad dem fixa till mitt hår som bara har varit en enda röra egentligen. Ni som känner mig går ju väldigt sällan till frissan men är alltid så nöjd när jag blir klar och önskar alltid att jag orkade ta mig den tiden oftare. Men jag tar mig sällan tiden för att just fixa frillan. Förut gick jag och fönade håret två gånger i veckan men de intresset verkar ha förändrats. Hur som så är jag sjukt nöjd! Ska visa er bilder lite senare!! ? Vi la in lite fler slingor färgade botten och fixerade har jag för mig! 

Jag fick även en behandling minns inte exakt vad den hette nu igen men lovar att återkomma. Perfekt för torra toppar! 

Förutom att ha varit hos frissan hann vi åka och kolla på soffa och äntligen har vi bestämt oss!! Alltså är så jävla taggad på nya lägenheten och våra inredare är så jävla grymma!! ? så himla skönt att ha inredare som löser allt. Man slipper verkligen fundera och tänka på allt. Mitt fokus kommer ligga på bebis ? 

Förutom det så har jag något jag vill dela med mig av! Igår så länge jag att jag var svimmfärdig. Det hände hela två gånger!! Och det skedde under tiden jag satt ner så var inte uppe och gick men det var verkligen så läskigt. Helt plötsligt så försvann världen runt om kring mig och jag hörde inget och såg inget typ. Allt gick i slowmotion. Efter att jag pratat med lite vänner insåg jag att det säkert handlade om järnbrist. Har fått järntabletter av barnmorskan och jag ska äta 2-3 tabletter dagligen. Men jag har verkligen slarvat och ätit typ 1 i veckan då jag mått dåligt av dem. Så de förklarar en hel del. Ska försöka igen annars får jag helt enkelt byta upplägg. Är det någon mer som haft så? 

Alla bilderna är ifrån innan! Resultatet kommer senare! ? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.