Danijela Pavlica

Är tröttheten tillbaka? Och varför har den släpat med sig huvudvärken!

Jag är i gravid vecka 15 nu och redan i vecka 13-14 så började jag må otroligt bra! Helt plötsligt vände allt! Ni vet varken illamående eller tröttheten fanns kvar men klev in i vecka 15 nu och har liksom drabbats av ständig huvudvärk!! 

Vaknade med huvudvärk en natt och sen dess har de bara hållit i sig liksom. Det vägrar att släppa. Jag försöker dricka mycket vatten men antagligen dricker jag för lite. Det är en huvudvärk dom liksom hela tiden sitter i. När det varit som värst har jag tagit huvudvärkstabletter i form av alvedon. Men inte ens det hjälper. Är detta vanligt under graviditeten? 

Jag är också mycket mycket tröttare än vanligt och har inga problem att sova. Både på morgonen eftermiddagen och kvällen. Det är som att jag är tillbaka i fas ett igen till dem första veckorna som gravid. 

Förhoppningsvis kommer det väl att gå över snart och jag får väl bara se till att dricka mer vatten. 

Angående mat så har jag fortfarande sug efter fräsha saker som frukt och grönt! Men jag börjat märka att jag suktar mer och mer efter pastor och andra godheter haha. Kanske ät det efter all pasta vi åt i Italien som jag fick upp suget. Är också rädd att jag äter lite för lite mot vad jag ska. Vet att de står tydligt hur mycket mer man ska äta men jag kan inte äta om jag inte är hungrig. Undrar lite hur farligt det är. Min barnmorska sa att efter vecka 18 ska man börja ha koll på vikten och det är ju en bit dit så borde nog inte stressa upp mig över det. Om någon sitter på info får ni gärna skriva. 

Detta är alltså lite vad jag känner och går igenom just nu. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.