Danijela Pavlica

NYTT IN

Under veckan som varit gick jag på stan med en vän för en liten shoppingtur. Jag var ute efter just denna primer ni ser ovan ifrån Sisley. Tyvärr är den svin dyr och jag har inte testat den själv än så kan inte riktigt säga om den är värd det men efter att ha fått så många tips om den kunde jag inte hålla mig. Givetvis kommer jag att berätta för er om jag tycker att den är värd det. 

För er som vet så använder jag mig av Sisleys concealer och det är den absolut bästa jag någonsin använt. Den är specifikt bra för er som har mörka ringar under ögonen som jag. Mina är medfödda och har alltid haft komplex över dem. Så när jag hittade denna concealern blev jag alldeles överlycklig. Även den fick jag i tips av en vän och hittills har jag absolut inte ångrat mig. Som ni kanske kan lista ut är även den dyr och kostar strax under 900 vilket är insane för en concealer men om ni som mig har problem med mörka ringar och om ni som mig testat över ett dussin olika concealers men inte varit nöjda då tycker jag att ni kan slå till på denna. För som sagt jag ångrar mig inte. Den är värd varenda krona!!

Dom är också otroligt dryga och man behöver inte alls mycket av dem. 

Det skulle jag nog säga är något jag absolut inte skulle kunna leva utan min concealer. Vad har ni för grej i sminkväskan som ni inte skulle kunna leva utan? 

Något mer som är nytt i sminkväskan är min nya foundation ifrån Giorgio Armani, tyvärr inte lika nöjd med denna! Har testat den i alla fall 5-6 gånger nu och vet inte riktigt vad de är men får inte den där nöjda känslan efter. Den är helt okej och ligger på runt ca 500-600kr om jag inte minns fel men ska testa den lite mer innan jag ger er ett uttalande. Har nämligen använt den innan och varit super nöjd. ? 

Och sist men inte minst till något mer som är ganska så nytt och som jag är nöjd med är mitt setting powder ifrån Laura Mercier. Det heter translucent och jag älskar det. Perfekt när man har fetare krämer och foundations för att matta ner allt lite. Så slipper man se så flottig ut. 

Gillar ni dessa inlägg så skriv i kommentarerna så kan jag tips om fler produkter alt berätta för er exakt vad jag har i min sminkväska och visa er allt ifrån borstar till smink och hudvård. Ni kanske även skulle vilja se en liten video på hur jag använder vissa produkter sten för steg alt i en video. Kommentera och let me know! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.