Danijela Pavlica

MÅNDAGAR

Man blir så himla trött ibland haha jag satt precis och skrev världens längsta inlägg åt er om lite tips, hur måndagen varit hittills och andra gottigheter men tror ni inte att min telefon (eftersom jag skrev ifrån telefonen) laggade och stängdes av och hela inlägget rök med. Hahah orkar inte när det sker. Men men då var det bara att börja om detta inlägg. 

Minns inte exakt hur jag la upp förra inlägget men vi börjar väl med att berätta hur måndagen varit hittills. Det började rätt kasst redan inatt när jag vaknar av världens huvudvärk! Och vaknar även upp med världens huvudvärk de har alltså inte släppt under natten. Gick upp och tog en alvedon men de hjälpte inte. Så obehagligt. Beslöt mig i alla fall för att gå en promenad med en vän på morgonen med lätt huvudvärk men det var skönt!! Sen sprang jag på möten och nu är det dags för lunch. Medan jag väntar på lunchen så har jag varit inne på Pinterest och letat efter lite snygga outfits för gravida. 

Magen växer som sagt och jag måste försöka hitta mig en ny stil. En snygg mammastil liksom. Min underbara vän Lisa skickade över lite bilder till mig och tipsade! Sååå jävla gullig och hon kan allt om mode liksom. Så kul!! Och jag blev så inspirerad liksom. 

Nu ska jag fortsätta jobba lite och hitta massa inspo åt er och sen blir de kanske en promenad till för att planera nästa veckas podd-avsnitt. Har ni lyssnat på det som släpptes idag? 

Här har ni en länk: https://itunes.apple.com/se/po…

Alltså älskar avsnittet vi är så peppade, äntligen tillbaka i studion och ljudet är äntligen kanon!! 

Vad vill ni nästa avsnitt ska handla om? Har ni önskemål så kommentera bara i kommentarsfältet eller skriv i DM på instagram. Eller maila oss på [email protected] puss 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.