Danijela Pavlica

LÄGENHETSVISNINGAR

HEY BABES, 

Har varit iväg på två visningar nu och har en kvar och fan vad svårt de är att hitta ett hem känns de som. Det var helt dött med lägenheter innan sommaren och nu har det släppts några objekt. Hittills har vi inte riktigt hittat the perfect one om vi säger så men frågan är också om vi kommer ha tid att hitta något vi verkligen älskar. De vi inte får glömma är att bebben växer och vi har inte all tid i världen på oss. 

Vi har utflytt ifrån våran gamla som vi sålde sista november / första december så man känner ju att det är lugnt. Gott om tid ju. Men de man glömmer är att tiden går så otroligt snabbt. 

Vi har en visning kvar idag så de ska bli skoj sen åker vi till täby där Babaks föräldrar bor och äter lite söndags middag. Ska bli så mysigt! Hans syster har jag inte träffat på hela sommaren då dem varit i Grekland så det ska bli riktigt kul med lite familjetid. 

Sen ikväll ska kag visa er vad mer jag köpte på NK igår. Ni kanske vill kika in i min necessär eller necessärer haha. 

Hur har er helg varit? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.