Danijela Pavlica

GODMORGON LÖRDAG

Godmorgon älsklingar, 

Klockan är strax innan 10 och jag är så utvilad nu. Sov verkligen ut idag. Igår var en så himla fantastisk dag vi var och firade Biancas lansering av Bianca by Bianca Ingrosso. Vår stjärna har lanserat as snygga datafodral. Min laptop har redan flyttat in hihi. 

Det var kanske ett av dem mysigaste och skönaste event jag varit på. Vi var på Bockholmen som bara redan där är så mysigt! Dom hade dukat iordning för en härlig lunch utanför glashuset fanns de kuddar,puffar och annat mys där man kunde sitta och umgås innan. 

Biancas livs coach Filippa var på plats och gav oss 3 minuters meditation för att hitta vad som är viktigast för oss och vad som hindrar oss för att komma dit. Blev en otroligt känslig och fin stund för oss alla. Önskar att man gjorde så lite oftare då det går väldigt fort oftast i vårt yrke. Bra att STANNA UPP som Bianca skickade i sin innjudan till eventet. 

Efter en otroligt mysig förmiddag och lunch åkte vi tillbaka in till stan med bilarna som körde ut oss. Jag träffade två vänner och sen gick jag hem för att jobba lite och låg i sängen redan strax innan 22 tiden. Inte mycket man orkar nu under graviditeten. 

Idag lördag så ska jag på brunch och shopping på stan. Kanske springa i lite barnbutiker? Hihi längtar så tills vi börjar shoppa åt lillen eller lillan. Ska även försöka ta en promenad hört att de är viktigt att röra på sig. Har ni tips på vad för träningsmetoder som passar gravida? Något ni själva gått på och gillat/gillar kanske? Skicka in alla tips ni har snälla. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.