Danijela Pavlica

Att hålla på och luska information

Länk till inlägg hos bloggbevakning hittar ni HÄR!

Jag skriver inte detta för att jag är arg eller för att säga emot utan jag är mer frågande till hur man kan skriva om någons graviditet på det viset. Jag tycker inte att det är okej då personen i sig inte har någon fakta. Jag kan absolut inte prata för andra utan endast för mig själv och jag tycker att det är fel. Det är något personligt och inget folk har att göra med om det var en oplanerad eller planerad graviditet. 

Det jag däremot kan säga om Natural Cycles är att jag verkligen gillade metoden och som jag sagt innan är att man måste vara otroligt noggrann och disciplinerad för att få det att funka. Denna metod passar verkligen inte vem som helst och absolut inte människor som har svårt att ha koll på tider eller lever ett oplanerat liv. 

Jag gick på Natural Cycles och älskade det, jag började även med NC lång innan jag började marknadsföra det. Alltså hann jag använda det under en period. Det jag älskade som många av er redan vet är att det är hormonfritt och inga biverkningar. Det jag dock inte berättat för er är att jag under en period istället bytte med till bli gravid i appen. Det många kanske inte vet och för er som vet så kan du i deras app välja om du vill bli gravid eller skydda dig mot en oönskad graviditet. Men det var inte det som fick mig att bli gravid. För innan en resa som vi var på så glömde jag min temp hemma. Kunde alltså inte tempo mig alls. Vilket rubbar en hel del i appen. När vi kom hem så slutade jag i princip att använda den och skyddade mig inte alls. 

Det är min story hur som och ännu än gång tycker det är fel att lägga sig i om man inte bär på fakta. Inga sura miner över huvud taget men ville att du skulle veta och tänka dig för innan du hänger ut folk. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.