Danijela Pavlica

GODMORGON FRÅN ITALIEN

Godmorgon älsklingar, 

Alltså ser ni hur fint vi har det här? Förstår ni att vakna upp till den här utsikten varje morgon? Känner mig så himla bortskämd. Igår kom vi då fram till Italien och Forte de Marmi där vi befinner oss. Våra vänner har sommarhus här och det är där vi är nu då. Eller deras hus ligger inte riktigt i Forte de Marmi då det är resterande by ni ser på bilden ovan. 

Dom bor mer uppe i bergen så vi har utsikt över Forte de Marmi så att säga. Tror området vi bor i heter Montignoso eller nått sånt. Men så himla vackert och kan verkligen inte släppa utsikten. Hur som helst igår kom vi fram lagom till en senare lunch som dem hade tillagat åt oss. Det blev burrata med tomater och färsk rödlök och hemlagad pasta med tomatsås och korv. Kan det bli mer italienskt? Alltså jag är så lycklig över att vi är här och speciellt med detta sällskapet som vi har så himla underbara och genuina människor. 

Efter den härliga lunchen satt vi och umgicks, packade upp våra resväskor och kom i ordning. Det är en ganska rolig grej med mig. Jag måste alltid packa upp och hänga iordning mina saker när jag reser annars får jag inte riktigt någon lugnt och ro i själen. Kan aldrig ha kvar kläderna i resväskan får nästan panik av tanken. 

Hessi och Bianca som är ett av paren som är med på resan har en son som heter Elton som ni ser på bilderna ovan. Alltså hur söt är inte han? Så himla bedårande och otroligt snäll de lilla busfröt. Det har blivit vår nya grej att resa med barn vilket vi kanske för 1 år sen aldrig hade velat göra. Men alltså det finns ju verkligen inget mysigare än att resa med små kids. 

När vi hängt klart i villan var det dags att klä på sig och fixa sig inför en kväll på stan.

Vi parkerade bilarna och promenerade runt lite i stan innan det var dags för middagen som vi skulle äta på Pesce Baracca som är en Italiensk fiskerestaurang i Forte de Marmi. Om ni ska äta där så ät verkligen deras skaldjurspasta det är något jag varmt skulle rekommendera. Resterande mat var god men verkligen inte lika god som pastan. Och det stod verkligen på menyn att det var något speciellt recept på just den pastan. Verkligen något jag rekommenderar.

Hessi, Bianca & Elton i vagnen 

Jag, Babak & Bianca

Hessi & Rosie 

Efter vår härliga middag var klockan runt 22 och eftersom det är högsäsong här nu så har butikerna öppet till midnatt. Förstår ni hur mysigt och lyxigt? Vi gick alltså runt på dem små shopping gatorna från 22 tiden till att klockan slog midnatt. Kvällsshopping kan vara bland det mysigaste som finns. Håller ni inte med? Det är verkligen en speciell känsla att strosa omkring på kvällen.

Ludwig

Avslutar detta inlägg med en bild på stjärnparet Roslinda och Ludwig. Kan liksom inte beskriva med ord hur mycket jag diggar dessa två. Så jävla underbara människor sånna glädjespridare. 

Kommer givetvis uppdatera er mer av denna resa både i rörlig bild och i stilla och ber om ursäkt för dålig kvalité på dessa bilderna men glömde att fota igår så detta är bilder tagna ifrån videon. Givetvis ska jag fota men jag glömde. Inte lätt att hålla koll på allt. Nu ska vi åka och handla inför lunchen vi ska tillaga här i villan. En skaldjurspasta står nog på listan. 

Hörs senare idag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.