Danijela Pavlica

EXAMINERAD OCH KLAR

Fasen vad tiden går fort alltså, kan ni förstår att jag är klar med min makeuputbilning på makeupstudion? 

Det har alltså gått 11 veckor och jag är examinerad och klar. Helt otroligt!! Jag kan liksom inte riktigt förstå det. Det har gått så otroligt fort och det har varit så himla kul! Men så är det väl? tiden går snabbt när man har kul eller? Är i alla fall ruggigt stolt över mig själv och så glad att jag tog tillfället i akt när dem hörde av sig. Så himla lärorikt och kul och wow vilken underbar klass jag hamnade i så himla roliga och trevliga människor. 

Ni vet när man känner att man bara klickar med alla? Alla är på samma nivå, öppensinnade, fantastiska och sig själva helt enkelt? Ne men detta har verkligen varit en av dem bättre upplevelserna i mitt liv och jag skulle rekommendera alla som är smink intresserade eller sugna på att lära sig mer att ta kursen. 

Det finns såklart olika kursen kortare, längre och olika inriktningar. Gå in på deras hemsida och kika på vad ni tror skulle passa er.  HÄR!

Nästa kursstart är den 6e aug och att få platser finns kvar. Ni kan ansöker genom att maila [email protected] eller ringa till Makeupstudion på 08-6407901 ? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.