Livet som Influencer – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Livet som Influencer

Idag bestämde vi oss för att ligga i parken och bara slappa en stund. Givetvis förlade datorn med i högsta hugg men det var så himla skönt och mysigt! Eftersom jag och Hanna skulle jobba ihop och planera lite så tänkte vi att det blev perfekt att göra det i solen. Det blev även lunch ifrån foodora! 

Vi lyssnade även på Daniels och Antonias podd och hamnade i heta diskutioner. Mini låg helt utslagen i solen och bara njöt. 

Alltså jag önskar verkligen att jag kunde dela med mig lite mer till er just nu känns som att jag har så mycket jag skulle vilja berätta men det får vänta ett tag till. 

Nu kom jag precis hem och tänkte hoppa in i duschen för det är inte långt kvar innan jag ska vara hemma hos Kenza. Vi bestämde för några veckor sen att vi skulle ses och grilla och ha en myskväll på deras innergård. 

Hur har er dag varit älsklingar och vad vill ni se mer av på mina olika kanaler? Puss 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.