Danijela Pavlica

VECKANS SCHEMA

Måndag: Reka veckan och planera ihop allt till en röd tråd så att veckan blir så ultimat som möjligt. Men idag blir det också ett möte vid 13 ska även hålla på lite i hemmet och fortsätta där jag avslutade igår med städning och sortering. Spela in en blogg åt er och sitta med lite fakturor. På eftermiddagen blir det kurs och roligare än så blir det inte. Helt klart en fixar dag som jag kallar söndagarna egentligen. 

Tisdag: Hämta ett bud och leverera några bud hehe Annars blir det bara jobb hemifrån och sen grillkväll på kvällen. 

Onsdag: Idag blir det att springa på ett lunchevent som Gertrude håller i och sen kanske man skulle unna sig en innestående födelsedagspresent som jag ännu inte hämtat ut. Sedan blir det bara kurs. 

Torsdag: Nu har veckat lugna sig lite och hela torsdagen kommer gå åt att greppa inför fredagen och något jag inte riktigt kommer att kunna avslöja riktigt än. 

Fredag: Inte nog med att det är helg så händer idag också något extra kul som jag sett fram emot otroligt länge. Och jag hoppas även att ni kommer att gilla det. Men återkommer med mer info senare. 

Lördag: Antingen kommer jag bara att ta det lugnt som denna helg eller så blir det att gå på Dagsfest som Chimi håller i. 

Söndag: På söndag är det morsdag och jag bara längtar efter att få fira den med min Mamma 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.