RESEVLOGG I MIAMI – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

RESEVLOGG I MIAMI

nn

Hej älsklingar, 

Hoppas att ni gillar vloggarna som jag publicerat nu på senaste tiden. I den här vloggen får ni följa med mig och Babak i Miami. Eller mest mig hehe men han syns lite här och var. 

Vill ännu en gång be er att kommentera antingen i klippet eller här nedan på vad ni vill se mer av och ifall ni vill ha mer tips om kläder och grejer jag använder i mina vloggar. Som jag sagt innan så är det ju trots allt för er jag gör detta och det är ni som ska tycka att det är kul att titta på. 

Kommer göra en Miami reseguide åt er här i bloggen också så att ni får en helhet. Kommer under kommande vecka tänkte jag. Och glöm verkligen inte att prenumerera om ni gillar det ni ser 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.