Danijela Pavlica

Fantastisk gårdag, event och en ny video coming up

Vilken underbar dag vi hade igår med sol och bad. Jag mötte upp tjejerna vid Brunnsvikens strandbad och där satt vi nästan hela dagen. Efter några timmar kom även Andreas med en glassleverans HUR MYSIGT? Uppskattar verkligen sånna dagar när man bara kan ses för en kort stund matcha upp och bara umgås. Som jag  brukar alla de kvalitetstid hehe. 

Efter allt mys åkte vi hem jag hoppade in i duschen och gjorde mig fräsch inför kvällens klass och blev till och med klar en timma tidigare än tänkt så gick hem åt middag med B och bara myste framrför tv.n. 

Idag så ska jag iväg på Biancas event för hennes parfym LEI som hon släppt. Ska bli så kul och längtar efter att få lukta på den. Innan dess blir det bara massa jobb hemifrån ska försöka hinna sortera garderoben. Behöver rensa + att jag behöver bära ner  alla höstkläder till källareförrådet. Vet att det är ett ständigt problem jag har de där med rensningen och ska göra det ordentligt nu ska typ rensa galet mycket så att min walk in kan andas just nu är den proppad med allt möjligt. När vi ändå håller på att prata om kläders blev jag lite shoppingsugen. Dem som känner mig vet att jag aldrig shoppar kläder men har några plagg jag kommer klicka hem innan dagens slut. 

Och idag kommer en till video ut babes.. gillade ni den förra? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.