Danijela Pavlica

Nästa gång vi ses gör vi det i Miami

Nu sitter jag på planet påväg till Miami och alltså jag måste bara säga att det där med att både hålla koll på rörlig bild och stilla bild är en riktig utmaning. Måste bli så mycket bättre på att komma ihåg båda. 

Jag hade en så himla hektisk dag igår att jag inte ens hann lämna Mini hos mamma utan jag fick göra det inatt/imorse innan vi åkte ut till Arlanda. Hon såg att vi packade och blev otroligt ledsen så jag ville sova en sista natt med henne trots att det inte blev så mycket ”sovande” packade halva natten och sen var det bara 3h kvar innan vi skulle börja röra oss så vågade inte riktigt att somna då jag var rädd att försova mig. Men nu är vi på planet påväg till värmen och det finns ingen återvändo, om något är glömt eller så! 

För första gången NÅGONSIN vägde mitt bagage under 20kg jag är nästan lite stolt. Eller jag har två incheckade bagage och Babak ett så de är över 20 på mina tillsammans men ändå stolt att jag lyckades hålla det stora bagaget under 20. Mitt brukar alltid bli övervikt och då menar jag ALLTID. 

Nu ska jag ta igen lite sömn och nästa gång vi ses så gör vi det i Miami. PUUUUSSSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.