Första veckan i skolan – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

Första veckan i skolan

Hej älsklingar,

Nu har jag gått tubildningen i en vecka och det första vi fick gå igenom och lära oss på kursen var bas. Det är helt otroligt hur mycket nytt jag lärt mig bara på så få dagar. 

Vi jobbar med makeupstudions egna produkter som heter FÄRG och jag har nog inte riktigt förstått hur bra dom faktiskt är. Det bästa med produkterna är att du verkligen kan blanda så många olika färger för att få till exakt den rätta för dig. Jag har innan liksom sprungit in på Åhlens och bara tagit något jag tror kommer passa men nu kan man verkligen se och ma lär sig så mycket av att just blanda och kolla. Man vet att man blandat rätt när färgen man applicerar på halsen sen bara smälter in. 

Vi har ju alla olika toner vissa av oss dras mer åt det gula hållet och andra åt det mer rosa och där är det viktigt att man ser vart en person eller vart man själv ligger. 

Jag ser verkligen fram emot den här tiden och tycker verkligen att det här ska bli gaaaalet kul. Ser fram emot att gå till skolan varje kväll och på något sätt så är det som terapi för själen att få gå dit och lära sig  någon man tycker är så jävla kul. 

Imorgon ska vi gå igenom grundskuggor och alltså hallå kan ni förstår att jag ska få lära mig hur man lägger alla dessa olika skuggorna. Innan har man ju mest bara smetat på lite tills att det ser snyggt ut men nu så har jag chansen att verkligen få lära mig hur man får till allt snyggt.

Skulle ni möjligtvis vara intresserade eller bara vilja veta mer så kan ni gå in på Makeupstudions hemsida HÄR. Ni kommer att hitta allt ni söker där. Allt ifrån mer information om kurserna ansökningsblanketter och mer om just deras smink FÄRG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.