Danijela Pavlica

Människor och Människor

Ni kommer aldrig att ana vad som hänt mig nu på morgonen. För er som bor i Stockholm och har varit på Nyko alltså gamla mocco så vet ni kanske hur det ser ut efter att dem byggt om? Och för er som inte vet så kan jag förklara det.. När man kommer in genomför dörren så har dom en stor matsal till vänster men den öppnar dem till lunch. Innan dess så är det två stora bås och kanske fyra stycken fönsterplatser med två stolar på varje plats och sen ett långbord med massa platser. 

När jag kom in var jag själv på plats och sen var en fönsterplats upptagen resten av platserna är alltså lediga. Efter någon timma kommer det in en dam och säger jasså här har du tagit upp ett helt bås själv. Varav jag kikar upp och hinner inte säga så mycket mer innan hon säger jag sätter mig här bredvid dig!! Och jag säger ja men självklart! ? 

Märker att hon är jobbig i kassan och sen vill hon hela tiden prata med mig trots att jag pratar i telefon. Vet inte om det är jag som är trött och inte orkar eller om det är hon som är galet otrevlig och påfrestande. Eller ville hon kanske bara prata av sig?  Hur som så förstår jag inte hur man kan inleda med en så otrevlig attityd klart man blir ifrågasättande!? 

Jag som alltid är så trevlig och var verkligen så himla glad imorse. Damen kunde ju bara ha sagt något i stil med är det okej att jag slår mig ner? roligare med sällskap eller vad som? Naae jag vet inte riktigt hon gjorde mig i alla fall galet upprörd. Kanske jag som ska ha PMS eller något men ah jag tyckte i alla fall att det inte var så trevligt. 

Hur som har jag suttit här och jobbat hela morgonen åt även min frukost här på Nyko och drack mitt morgonkaffe. Dom måste nog vara bäst på kaffe här på Östermalm som jag varit på i alla fall. Så himla gott att jag kan dricka hur mycket som helst hehe.  Nu måste jag få tag i en florist för mitt träd där hemma behöver lite hjälp på traven någon av er som har bra tips på växtskötare? Men menar verkligen som är duktiga på träd. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.