Danijela Pavlica

Min helg i bilder

Jag, Sofia och Steffi 

Jag och Lykke 

Min fredag började med en pang lunch på Tures med Sofia och Steffi. Båda har fått bebisar och det finns ju inget mysigare att få mysa med dem. Sofia har en son som heter Bernard och Steffi har fått en dotter som heter Lykke och det är även henne jag håller i på bilderna. 

Man kan verkligen inte säga att man inte blir sugen på att ha en egen när man får träffa sina vänners barn. Och jag blir alltid så glad när dom tycker att jag är så duktig med barn. Men jag har ju två syskonbarn så man har ju fått öva en hel del. 

Lilla Lykke satt hos mig nästan hela lunchen och tillslut somnade hon i min famn. Man kan ju inte beskriva den känslan men kan nog inte finnas något mysigare. Amanda och Chloe skulle också varit med men lilla busan var dålig så dem stannade hemma. 

Hur som vi satt givetvis och umgicks med varandra också och inte bara barnen. Mini var med också och var fascinerad över bebisarna. Men jag hade i alla fall en magiskt lunch. Inte träffat dem på en evighet så var så otroligt mysigt att få ungås lite med dem. Hoppas vi gör om det snart igen!! 

Efter min lunch sprang jag på stan snabbt för att fixa lite saker efter morgondagen. Då vi skulle ha överaskningsfirande för min syster. Väl hemma sen så var jag tvungen att fixa mig snabbt innan jag skulle iväg på Ideal of Swedens event på Berns som började 18.00.  

Jag och och twin Bianca på Ideal of Swedens förfest

Jag och min älskling Fanny

Efter några timmar på eventet så gick jag hem för där väntade Kenza, Aleks och Babak med mat och gottigheter för det var ju trots allt gottefredag hehe. Dom kollade på Let’s Dance och hade det mysigt. Andreas Wijk följde med också och vi bara satt och umgicks vilket var så sjukt mysigt och välbehövligt. Efter några timmar åkte alla hem och jag och B gick och la oss. 

På lördagsmorgonen vaknade jag jättetidigt för att fixa allt inför min systers suprise party. Vi hade bestämt oss för en födelsedagsbrunch på Mr. French vilket det blev. Vi samlade hennes närmsta vänner och så överraskade vi henne. Vi bokade även in en tjejkväll på kvällen hemma hos mig men det blev istället som en förfest och så gick alla ut istället. Vilket också var kul såklart. 

Jag gick hem ganska så tidigt och vaknade utvilad på morgonen vilket var superskönt. 

Älskade syster och vår vän Aleks

Suza och några av alla ballonger hon fick hehe resterande hann hon smälla påläggen hem ifrån Mr. French

Jag och min underbara Syster

Och sen är jag så hemskt ledsen för så dåliga bilder men var så stressad och uppe i varv hela tiden att jag seriöst inte tog en enda bild varken på fredagen eller lördagen. Men allt gick i alla fall bra!! 😀 

I söndags åt vi middag med den grekiska/persiska sidan av släkten på en grekisk restaurang. Min svägerskas man är grek och i söndags då så var det Greklands nationaldag och Savves föräldrar bjöd med oss alla för en middag. Det var så himla trevligt och jag uppskattar verkligen sånt. Så mysigt att sitta och umgås. Vi är en stor släkt nu kan man ju lugnt säga och vilken skön blandning hehe. 

Efter middagen åkte vi hem och slog på en serie och somnade gott framför tv.n. 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.