Danijela Pavlica

Belkyra på Victoriakliniken

Okej det känns verkligen som att tiden inte räcker till alls men det är nog bara jag som planerar dåligt. Eller som tar mig ann lite för mycket som kanske inte är prio. Ingen aning men måste verkligen börja strukturera upp mitt schema innan jag blir tokig och låter ångesten komma ikapp. Vi har haft en till fotografering här hemma idag och den tog upp hela förmiddagen tyvärr därför jag inte hunnit vara inne och skriva något. Men hur som helst så måste jag ju berätta för er om min belkyra behandling jag gjorde i Tisdags. 

Alltså vet inte vart jag ska börja och många av er kanske inte kommer förstå varför jag ens gjorde det men hade en liten dubbelhaka en pytte pytte pytteliten och sen har jag alltid velat testa sen jag läste om det så varför inte helt enkelt. Måste också förklara att det inte är själva dubbelhakan som störde mig utan jag ville få lite skarpare resultat kring käkbenen och när jag var hos Claire ett tag sen så föreslog Charles som är kirurg på Victoriakliniken att vi borde köra lite Belkyra istället, då det skulle framhäva käkbenen mer istället för att hålla på och bygga på dem med fillers eller liknande. Så det är exakt vad vi gjorde då i tisdags. Och nu undrar säkert många av er vad är då belkyra och det kan jag förklara för er är en injektionsbehandling mot dubbelhakor. Den eliminerar fettceller under hakan och som gradvis kan förbättra utseendet på hakprofilen. Inget kirurgiskt ingrepp och det gick super smidigt. 

Just nu är jag gradvis svullen fortfarande men inget man reagerar på. Och förhoppningsvis ser jag ett bra resultat inom kort! Jag kommer givetvis att posta för och efterbilder sen så att ni får se hur det blev. Sen får man inte glömma att jag bara gjort en behandling och väldigt lite. Charles var otroligt försiktig. Vanligtvis behöver man mellan 2-6 behandlingar men det beror givetvis på från person till person. Jag ska på återbesök igen om 1 månad så får vi se ifall att jag behöver fler behandlingar eller om det räckte med en. Det är super lätt att läsa på om just Belkyra det räcker med att googla Belkyra så får ni fram massor med info men för er som är intresserade redan nu så kan ni klicka HÄR och läsa på mer.

Här kommer i alla fall lite bilder innan själva behandlingen och under behandlingen. Hoppas ni gillar det! ? 

Som jag sa innan är jag lite svullen nu men verkligen inte så farligt inget någon lagt märke till i alla fall om man säger så. Fick ett litet blåmärke då vi kom emot ett blodkärl men de är till och med mer eller mindre borta nu. Ser verkligen fram emot att se resultatet och älskar verkligen deras klinik. Längtar till att få visa er resultatet sen och snälla om ni har frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.