Danijela Pavlica

VAD JAG STYLAR HÅRET MED!!

Hej Babes, jag vet att ni är många som undrar hur jag stylar mitt hår och det spelar seriöst ingen roll om jag går till en stylist eller gör det själv hemma ber alltid om att få det att se så naturligt ut som möjligt då det är min signatur look. Gillar känslan I woke up like this om ni förstår vad jag menar. ? 

När jag fixar håret hemma själv använder jag mig av Cloud Nines hårstylers. Jag har deras hårfön deras plattång och locktång som är helt fantastisk. Jag tvättar oftast håret på kvällen då jag tycker att stylingen blir mer naturlig när man vaknar morgonen efter. Det har liksom hunnit lägga sig lite om ni förstår vad jag menar. Men självklart inte varje gång ibland är de snyggt att ha det ny stylat också. 

Mina rutiner börjar i alla fall med att jag tvättar håret (oftast) sedan fönar jag det torrt för jag kan inte låta mitt hår självtorka och sedan använder jag antingen min plattång från Cloud Nine eller min locktång. Beror lite på vad för style jag vill ha. 

Man kan ju givetvis locka håret med plattången också men sedan jag skaffade locktången så har jag blivit som besatt hehe använder den verkligen varje gång jag ska styla håret. Blir så himla snyggt. Jag tänkte även att jag skulle göra ett mer avancerat inlägg åt ser då jag visar steg för sten och kanske länkar produkterna också? Om ni skulle vilja det. 

Tänkte även att jag ska försöka filma det hela i en liten hår tutorial vlogg. Oftast lättare att se videoformat än på stilla bilder!! Jag använder också massa olika produkter i och med min styling eller jag har inte alltid gjort det utan började nu nyligen med Mr. Smith efter att jag blev stylad på Styleport med deras produkter. Gillade verkligen dem och hur mycket produkter vi än hade i så kände man liksom inte det. Och det älskar jag. Man får liksom inte känna att man har produkter i håret. 

Sen älskar jag när det är så enkelt som möjligt. Det får liksom inte ta så lång tid och det får inte vara så komplicerat att fixa sig. Det ska vara lätt och med dessa hårstylers kan jag säga att det går så himla fort. Jag fixar liksom mitt hår på en kvart. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.