Danijela Pavlica

När dagarna bara rinner förbi

Babes, dom senaste veckorna har jag verkligen varit så otroligt shoppingsugen men jag är ju inte den som shoppar när jag får feeling utan gillar att tänka igenom mina köp väldigt länge hehe. Vet att jag är en kappvändare när det kommer till shopping hehe. Gillar något i två sekunder sen ångrar jag mig lätt därav så gillar jag som sagt inte att shoppa. Inte ens när det kommer till billiga saker. Tex om jag ser en t-shirt/tröja för 200kr så köper jag alltså denna inte om det inte är något jag älskar. Till skillnad från min sambo som säger men det är ju 200kr använd den några gånger och gör dig av med det sen. 

Men det tar emot i mitt lilla hjärta hehe. Dock gäller inte detta skönhetsprodukter! Oj jag kan verkligen spendera då.. finns verkligen inget bättre än härliga krämer roliga ögonskuggor och annat inom beauty hihi. Hur som haver så har jag som sagt varit enormt shoppingsugen ett tag nu och insåg att jag både behöver ett nytt bälte och typ en korthållare. Har väldigt länge sagt att jag ska köpa mig ett gucci-bälte och en gucci korthållare så idag sprang jag ner för att köpa dessa och givetvis fanns det inte i butik. SUCK!!  Det blir antingen att beställa online via deras hemsida eller vänta tills jag är i nyc kanske. Åker ju faktiskt om mindre än två veckor nu. Kanske roligare att köpa allt där också när man verkligen är och shoppar. 

Jag får se hur det blir med det, annars har jag sprungit lite ärenden på stan. Var förbi Celine och lämnade in mitt armband som tappat färgen om man säger så och sen var jag och hämtade ett paket som kommit ifrån Emma S. Ni kan se vad det är på min Story på instagram om ny skulle vara nyfikna. Fick med mig Hanna på denna lilla shopping ärende promenaden också så köpte kaffe till oss. Hon får egentligen inte dricka detta nu pga sitt kostschema men var noggrann med att köpa laktosfri cappuccino ifall att de var till någon nytta. 

Efter rundan på stan så har jag mest suttit och jobbat. Vet du hur fantastiskt det är med ett hemmakontor? Vet att många säger att man inte får så mycket gjort osv när man jobbar hemifrån men alltså jag får verkligen så mycket gjort här hemma. Har ju verkligen allt jag behöver. Kan låsa in mig en hel dag i detta rum och bara njuta. Ingen som stör mig jag har en stationär mac + min laptop och fotolampor stativ ah men allt man kan tänka sig. Och inte nog med det så är mitt kontor det finaste som finns.. Så mysigt och stora härliga fönster att kika ut genom som tex idag när det har snöat. Så mysigt!! 

Lagade även en så himla härlig lunch idag.. Vet att pasta kanske inte är prio ett till lunch men alltså det kan ha varit bland det godaste.. Pasta med färsk lax i ugn och bladpersilja. Alltså MUUUMS!! 

Nu ska jag börja runda av den här dagen lite!! måste sätta mig ner och beställa/planera lite outfits till Nyc och lägga några sista mail för dagen sen blir det att laga middag. Fortfarande linas matkasse ni vet och sist men inte minst kanske man kan mysa lite framför tv.n.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.